Vanliga frågor


Hur länge räcker en burk Deolicious?

Det är såklart olika från person till person. Vissa upplever att burken räcker ett halvår, medan andra använder upp den på två månader. Vi rekommenderar att smörja in en ärtstor klick i varje armhåla, men testa dig fram till vad som känns bäst för dig. Har du hår under armarna kan det kanske behövas en lite större mängd, och svettas du väldigt lite räcker en mindre klick.


Hjälp, min deo har smält!

Kanske förvarar du den i ett varmt badrumsskåp? Eller befinner du dig i tropikerna? Deolicious smälter nämligen vid en temperatur över 23 grader. Men lugn. Rör runt i burken med en ren sked och ställ den i kylen. Snart är den som vanligt igen!


Jag har hört att bikarbonat innehåller aluminium?

Det stämmer att vissa sorters bikarbonat innehåller små mängder aluminium. Vår leverantör garanterar ett bikarbonat helt fritt från aluminium.


Från vilken ålder kan man börja använda Deolicious?

Eftersom Deolicious bara innehåller naturliga och ekologiska ingredienser kan även barn som har behov av deodorant använda den! Vi rekommenderar dock att man gör ett känslighetstest på insidan av armen innan man börjar använda den. 


Jag tycker det känns lite bökigt att applicera deon med fingrarna, har ni tänkt på att göra en roll on-variant?

Vi jobbar på det! För oss är det viktigt att lämna så litet avtryck som möjligt efter oss. 8 miljoner ton plast hamnar i havet varje år, och det vill vi inte bidra till. Därför har vi valt bort alla typer av plastförpackningar såsom deo-stick och roll on-flaskor. Plast kan också släppa ifrån sig en mängd farliga kemikalier, vissa med hormonstörande och cancerframkallande egenskaper, vilket vi inte vill ha i våra produkter. Men på grund av en ökande efterfrågan på den här formen av deodorant håller vi i skrivande stund på att ta fram en plastfri förpackning till deostick, så inom kort hittar du förhoppningsvis dem här i butiken!