Att tänka på när du använder Deolicious

 

Smörj med rena fingrar in en ärtstor klick Deolicious i armhålan. Den går snabbt in i huden. Vänta några sekunder innan du klär på dig, så slipper du fettfläckar på tröjan. Tack vare de antibakteriella egenskaperna finns det ingen risk för bakterietillväxt i burken, så att stoppa ner fingrarna för att fånga upp deon är inga problem.

Har du tidigare använt en konventionell deodorant, är dina svettkörtlar igenpluggade och det kan ta en tid innan din kropp rensat ut gifterna från den gamla deon. Därför kan det ibland till en början verka som om Deolicious inte fungerar. De flesta märker en enorm effekt redan efter första användandet. Ge det en vecka så ska du se att den gör under även för dig!

Förvara din deo i rumstemperatur, max 23 grader. Vid varmare temperatur smälter den. Rör om ordentligt och ställ den i kylen så stelnar den till igen!

Får du vita märken på dina svarta kläder tar du bara en torr handduk och borstar bort dem.

Det är ytterst ovanligt att Deolicious framkallar allergiska reaktioner, men vet du med dig att du är väldigt känslig rekommenderar vi att du gör ett allergitest innan användning. Smörj in ett litet område på undersidan av armen och låt sitta ett dygn. Får du klåda eller om det uppstår rodnad är du troligtvis överkänslig och bör inte använda Deolicious, alternativt testa vår extra milda variant helt utan eteriska oljor. Vi tar inte ansvar för eventuella allergiska reaktioner som uppstår vid använding av Deolicious.